zlatan-skadadHvis man er en aktiv fotballspiller er det å være skadet noe av det kjedeligste som finnes i hele verden, selv om man er en amatør som bare spiller for moro skyld. Ikke nok med at man mister masse trening og dermed kan komme til å ligge etter lagkameratene sine i progresjon, men kan heller ikke prestere så godt man ønsker når man er klar til å spille igjen. For å komme i gang igjen så fort som mulig er man faktisk nødt til å være veldig do my homework for me buy an essayrolig, noe folk som er vant til å være aktive synes er sinnssykt kjedelig. Derfor er det kanskje en god idé å finne en hobby som ikke krever mye bevegelse slik at man faktisk klarer å holde seg rolig. Vi gir deg her en liste med forslag til gode aktiviteter på sengekanten.

  • Les en god bok. Som aktiv spiller kan det bli lite tid til denne type aktivitet – så nå har du sjansen!
  • Se alle filmene som du har på listen over “må se”-filmer. Netflix er en fin nettside for dette, da utvalget er rikt og mainstream.
  • do my homework for me buy an essay

  • En stillesittende og morsom hobby som passer for folk med konkurranseinstinkt kan for eksempel være å begynne med spilleautomater hos
  • orgescasino. Her får man tross alt mye spenning, noe skadede fotballspillere definitivt savner.
  • En write my essay for me hobby som kanskje ikke inneholder like mye action, men som likevel kan være givende er å begynne å samle på noe man er interessert i. Det er ikke bare colakorker og frimerker man kan samle på. Kun fantasien setter grenser. Hva med bøker om ulike fotballklubber? Eller supporterskjerf?
  • Skulle man kjenne seg skikkelig fantasifull kan man kanskje skrive dikt eller en liten novelle mens man venter på helbred? Det som er bra for psyken er bra for kroppen!